Actualitate

Pepe se însoară din nou!

Pepe se însoară din nou. Da, da, aţi auzit bine. Artistul vrea să facă o nouă nuntă cu Raluca Pastramă, frumoasa lui soţie. Cum i-a venit artistului ideea, vă spunem în continuare.

Pepe şi Raluca Pastramă formează un cuplu de opt ani, iar artistul spune că s-a gândit la o nouă nuntă. De obicei, cuplurile aniversează nunta de argint la 25 de ani de căsătorie şi nunta de aur la 50 de ani de căsătorie. Dar pentru că până atunci nu mai au răbdare, Pepe şi Raluca Pastramă vor să mai facă o nuntă inventată de ei, aşa cum spune artistul, la aniversarea celor 8 ani. Dacă acest lucru se va şi îndeplini, rămâne de văzut.

În plus, într-un interviu pentru „Star Matinal” de la Antena Stars, Pepe a vorbit şi despre cum a început relaţia cu soţia sa, dar şi despre prima vacanţă pe care au petrecut-o împreună.

„De când ne-am cunoscut facem 8 ani. Prima dată când am mers în vacanță cu ea, am dormit ca frații. N-am dormit nici cu soră-mea adevărată aşa cum am dormit cu ea, în serile alea. A fost foarte frumos. Era cum trebuia să fie. M-am chinuit foarte tare cu lucrurile astea şi am intrat într-o obişnuinţă şi am rămas aşa. Am zis că o impresionez că sunt gentil şi aşa am rămas. (…) Vrem să inventăm nunta de diamant. (…) O să mergem într-o vacanţa cu copiii, o să mergem şi separat. Sunt propriul meu şef”, a declarat Pepe.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.