vineri 21 septembrie 2018 12:45 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Practic / Peretele cu fereastra, un spatiu generos care poate fi fructificat la maximum – Idei practice
Adpres Market
twitter-adpres

Peretele cu fereastra, un spatiu generos care poate fi fructificat la maximum – Idei practice

AdpresFM - Radio Online Stations  

Peretele cu fereastra, un spatiu generos care poate fi fructificat la maxim – Idei practice

Daca ar fi sa intrebam acum un specialist in design interior, ne-ar spune ca peretele cu fereastra este un spatiu care poate fi fructificat la maxim. Dar de ce sa intrebam un specialist cand avem noi aici o multime de idei practice.

In general, atunci cand amenajam o camera, ne limitam la un mobilier clasic compus dintr-un sifonier si un pat. Si eventual doua noptiere. Nici nu ar avea cum sa incapa mai multe piese decat daca avem o suprafata foarte mare. Mai nou pentru a castiga cat mai mult loc, transformam si clasicul sifonier intr-un dressing incapator. La fel facem si in camera copiilor. Cu diferenta ca intr-o astfel de incapere suntem nevoiti sa mai adaugam in decor si un birou pentru studiu, dar nu avem unde. Ba avem. In generosul spatiu oferit de peretele cu fereastra.

De cele mai multe ori lasam un astfel de spatiu doar pentru a fi amenajat cu o perdea si niste draperii, atat cat sa cuprinda portiunea respectiva. Altfel spus, dintr-un capat in altul. Total gresit spunem noi, deoarece este un spatiu destul de generos care poate fi amenajat lejer cu doua birouri pentru studiu si/sau cu dulapuri construite pe verticala, piese de mobilier care permit o mai buna organizare a lucrurilor celor mici.

Asadar daca spatiul oferit de apartamentul in care locuiti, si in mod special cel din camera copiilor, nu este suficient pentru ceea ce v-ati propus sa faceti, iata cateva imagini in articolul de astazi care va arata o multime de idei de a-l amenaja inteligent.

Nu incheiem fara sa va spunem ca puteti sa va exprimati parerea despre aceste idei practice de amenajari a spatiilor mici, postand comentarii pe pagina noastra de facebook.

idei practice idei practice idei practice idei practice idei practice

sursa foto

 

 

Articolul Peretele cu fereastra, un spatiu generos care poate fi fructificat la maximum – Idei practice apare prima dată în Amenajari Interioare | Amenajari gradini | DIY | Design interior.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com