vineri 21 septembrie 2018 9:10 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Meteo / PERICOLELE anuntate de METEOROLOGI: „NU EXCLUDEM NIMIC!” – Schimbarea RADICALA a vremii…
Adpres Market

PERICOLELE anuntate de METEOROLOGI: „NU EXCLUDEM NIMIC!” – Schimbarea RADICALA a vremii…

AdpresFM - Radio Online Stations  

ANM anunță că de săptâmâna viitoare vine în sfârșit primăvara. Temperaturile vor depăşi 10 grade Celsius. Meteorologii anunță, totuși, că acestă căldură nu va veni singură.

Așadar, există posibilitatea ca topirea zăpezii să ducă la acumularea unor cantităţi importante de apă. Iar de episoadele de iarnă veritabilă scăpăm cu totul abia în aprilie.

Gabriela Băncilă, director departament prognoză ANM, vorbește despre ce urmează să se întâmple. „Această încălzire pe care ne-o dorim foarte tare și va ajunge și la noi în țară, bucureștenii în a doua parte a săptămânii vor resimți foarte bucuroși 11-12 grade la amiază. Încălzirea vine cu precipitații în formă de ploaie. Succesiunea lor foarte probabil să ducă prin acumulare în zone montane la cantități importante de apă.

VEZI SI: BREAKING NEWS. Gabriela Firea ameninta cu DEMISIA: PSD se sinucide politic! Se consumă prea multă energie în lupta pentru funcţii

Episoade specifice sezonului rece nu sunt ecluse în martie. Primăvara înseamnă o alternanță pe parcursul lunii martie puternică, între transportul de aer rece și cald dinspre sudul continentului. Această lună e o lună de tranziție cu vreme capricioasă, vorbim de „Babe”. Și tradiția populară vorbește de caracteristicile acestei luni. Nu excludem posibilitatea ca până la sfârșitul lui martie și chiar aprilie să mai avem episoade de iarnă. Anul trecut în 16 aprilie vorbeam de viscol în Moldova. Nu excludem să mai apară fenomene specifice sezonului rece.

Minus 20 de grade, mâine dimineață în Moldova, în sud-vest temperaturi de îngheț. Marți dimineață minus 8, miercuri dimineața deja 7 grade. Iar pe parcursul următoarei nopți deja vom ajunge la temperaturi aproape pozitive în mare parte din țară, deja un salt spectaculos”, a spus meteorologul la Digi24.

Post-ul PERICOLELE anuntate de METEOROLOGI: „NU EXCLUDEM NIMIC!” – Schimbarea RADICALA a vremii… apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com