Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Sanatate

Peste 12.000 de persoane s-au imunizat la Maratonul Vaccinării din Capitală, până duminică dimineața

maraton vaccinare

Maratonul vaccinării din Capitală a intrat în cea de-a treia zi și ultima. Până duminică dimineață, peste 12.000 de persoane s-au vaccinat la centrele de la Sala Palatului și Biblioteca Națională, potrivit digi24.ro.

La maratonul vaccinării de la Sala Palatului și Biblioteca Națională au venit tineri și vârstnici, deopotrivă. Seniorii au preferat acest mod de a se imuniza, pentru că, spun ei, au avut dificultăți în a se înregistra pe platforma de vaccinare.

Ca și în ziua precedentă, la Biblioteca Națională, ritmul vaccinării a mers în paralel cu cel al muzicii clasice. Medicii spun că maratonul imunizării se dovedește un succes.
Prof. dr Viorel Jinga, rectorul Universității Medicină și Farmacie „Carol Davila”: „Nu ne-am propus să avem o țintă a numărului de persoane vaccinate în cele două centre”.

Mihai Craiu, coordonatorul centrului de vaccinare de la Sala Palatului: „Soluția ca să putem trimite copiii la școală în siguranță, să călătorim, să nu plătim teste PCR și să intrăm în carantină e vaccinarea, care e eficace și sigură”.

Maratonul vaccinării din București continuă până luni dimineață la ora 8.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.