Actualitate

Peste 3.300 de absolventi ai Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, laureații promotiei de ingineri 2019 „Petrache Poenaru”

Sâmbătă, 6 iulie, ora 10:00,  3.341 de absolvenţi ai Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti vor fi laureații promoţiei de ingineri 2019 „Petrache Poenaru” şi, împreună cu cadrele didactice şi invitaţii de marcă ai prestigioasei instituţii de învăţământ superior, vor intona celebrul imn Gaudeamus în incinta  Complexului Expoziţional ROMEXPO- Pavilion Central din București.

Festivitatea va fi prezidată de către Rectorul Universităţii POLITEHNICA din Bucureşti, Mihnea Costoiu şi va cuprinde prezentarea personalității mareului inventator Petrache Poenaru, depunerea jurământului de credință față de țară și profesie a proaspeților ingineri, premierea șefilor de promoție și înmânarea diplomelor de inginer.

Printre invitaţii de onoare ai Universităţii se numără în primul rând părinţii, rudele şi prietenii absolvenţilor, ambasadori, oameni de cultură, de afaceri şi din alte domenii importante de activitate. De asemenea, la eveniment vor fi prezenţi, Ecxelența Sa, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii la București, Hans Klemm, Ministrul Educației Naționale, Prof.dr. Ecaterina Andronescu și alte personalități din mediul academic românesc.

În acest context, de o deosebită însemnătate, Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti vă invită la festivitatea de absolvire a promoției de ingineri 2019 „Petrache Poenaru”. Evenimentul se va desfășura la Complexul Expoziţional ROMEXPO Pavilion Central din București, sâmbătă, 6 iulie 2019, ora 10:00.

 

Articolul Peste 3.300 de absolventi ai Universitatii POLITEHNICA din Bucuresti, laureații promotiei de ingineri 2019 „Petrache Poenaru” apare prima dată în Cronica Romana.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.