Sport

Peste 4.000 de atleţi din 33 de țări vor participa la Maratonul Internaţional de la Braşov

Ediția aniversară a Maratonului Internațional Brașov va aduce la start nu mai puțin de 4.000 de pasionați de sport.
Sportivi din 33 de țări și-au asigurat participarea în cadrul probelor incluse în eveniment, record al competiției, ca popularitate internașională.
Buna desfășurare a evenimentului va fi asigurată de nu mai pușin de 450 de voluntari, un grup consistent de entuziaști care reprezintă angrenajul ce face functională întreaga competiție.
Maratonul Internațional Brașov powered by Telekom este un eveniment sportiv de masă, un prilej de sărbătoare pentru orașul gazdă, dar și de promovare și descoperire a obiectivelor turistice, culturale și gastronomice din România.
Organizatorii au pregătit două zile de spectacol, în care participanții și publicul se vor bucura din plin de atmosfera și surprizele unui eveniment de anvergură, acreditat conform standardelor AIMS, cel mai important for international din domeniu.
Maratonul se va desfasura in datele de 25-26 mai si a atins limita de inscrisi cu doua saptamani inainte de termen.
Special pentru participanți si spectatori, partenerii evenimentului au pregătit multiple beneficii. Astfel la cortulTelekom Romania va fi acces gratuit la cabina foto, Oriflame furnizează o analiză corporală completă, Intersport oferă reduceri de până la 40% la articolele puse la vânzare, Sanctuarul Urșilor pregătește o serie de adopții simbolice ale urșilor de care are grijă.
Paradisul acvatic ofera reduceri de 50% adultilor si acces gratuit copiilor iar WePlay aduce aparatul Total Gym, care ajută participanții să lucreze toate grupele musculare într un singur echipament, precum și un set de teste de metabolism.
Premii speciale vor fi oferite și participanților majori, din partea Serve, Telekom România, Oriflame și Columbia. De asemenea, Trisport.ro, Oriflame și Columbia organizează tombole cu premii atractive.
Maratonul Internațional Brașov este un eveniment organizat de Asociația Șapte Scări și Smart Atletic Team, în parteneriat cu Telekom Romania – partenerul principal al evenimentului.

The post Peste 4.000 de atleţi din 33 de țări vor participa la Maratonul Internaţional de la Braşov appeared first on exclusivNEWS.ro.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.