Actualitate

Piața imobiliară din Londra se prăbușește. Londonezii fug la ţară de frica coronavirusului

londra

Piața imobiliară din Londra se prăbușește în condițiile în care vânzările de locuințe noi din capitală scad dramatic din cauza restricțiilor care afectează cererea și amână proiectele de construire de noi apartamente.

Pe de altă parte, nivelul mediu al chiriilor caselor de lux din Londra a suferit cel mai grav declin de la ultima criză financiară încoace. Londonezii evită să locuiască în oraș în ciuda scăderii chiriilor.

Tranzacțiile imobiliare au scăzut cu 27% în ultimul trimestru al anului trecut, iar proiectele noi sunt amânate, scrie Bloomberg, citat de DIGI24.ro. Cauza golirii orașelor, fiindcă nu numai în Londra se petrece acest fenomen, este pandemia care împinge lumea orașului spre sate, unde populația e mai puțin înghesuită, aerul mai curat, posibilitățile de recreere nu țin neapărat de spectacole și restaurant.

Și în România a crescut vânzarea de case la țară, mai ales că unele sunt pustii, urmașii mutându-se în străinătate. D.Dumitru, AMPress


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.