Sport

Pique, organizator Cupa Davis:

gerard pique

 Gerard Pique nu se ocupă numai de fotbal, are mai multe afaceri, printre care se enumeră și Cupa Davis. Anul acesta, competiția va fi organizată de firma fundașului Barcelonei.

Apărătorul catalan a oferit un interviu publicației din Spania „El Pais Semanal”, acolo unde a dezvăluit ce a însemnat implicarea lui în acest proiect, Cupa Davis: „Abia dorm patru sau cinci ore pe noapte. Nu am timp să mă ocup de tot”.

Gerard Pique încearcă să își îmbine afacerile cu meciurile și antrenamentele de la Barcelona. În plus, jucătorul în vârstă de 32 de ani a precizat că cei din conducerea blaugrana l-au înțeles:

„M-au înțeles și nu sunt probleme. Îmi umplu timpul liber, dedicându-mă să fac ceea ce mi place”.

Cu toate acestea, specialiștii în domeniul sportiv, preparatorii fizici, dar și fotbaliști importanți sunt de părere că somnul este un element extrem de important în rutina unui jucător profesionist. Astfel că, un fotbalist a avea nevoie de 10-13 ore de somn, și nu de 4-5 ore cum a precizat Pique că se odihnește.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.