Actualitate

Plan Marsav: Ursula von der Leyen, vizita la Bucuresti, luni 27 septembrie. Planul marsav al lui Klaus Iohannis nu i-a iesit…

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, se va afla luni, 27 septembrie, într-o vizită la Bucureşti. Cu această ocazie, şefa CE va avea o întrevedere oficială cu premierul Florin Cîţu, la Palatul Victoria.

De asemenea, preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, împreună cu premierul Florin Cîţu şi cu preşedintele României, Klaus Iohannis, vor vizita Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde vor susţine o conferinţă comună de presă.

Este de aşteptat ca şefa CE să anunţe, cu ocazia acestei vizite, aprobarea PNRR.

Potrivit unor surse de la Bruxelles, echipa preşedintelui Iohannis a făcut eforturi pentru că vizita Ursulei von der Leyen să aibă loc înainte de Congresul PNL, pentru ca Florin Cîţu să îşi facă imagine, însă mişcarea nu a reuşit.

Voiau să o plimbe, ca pe urs, să o folosească politic pentru imaginea lui Florin Cîţu, a declarat una dintre surse pentru Epoch Times.

Echipa ei ar fi fost însă avertizată asupra situaţiei politice din România şi a faptului că vizita sa ar putea fi folosită în scop politic, aşa că s-a luat decizia ca şefa CE să vină la Bucureşti după congresul liberalilor, astfel încât prezenţa sa aici să nu fie exploatată în cursa internă pentru şefia PNL.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.