Dezvaluiri

Plati Compensatorii: Fina baronului PSD de Constanța, Felix Stroe, pusă de Florin Citu șefă la Aeroporturi. A absolvit Academia Națională de Informații.

Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, a fost numită de liberali administrator la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, noua conducere de la Transporturi schimbând, cu o excepţie, întreg Consiliul de Administraţie al Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Promovata în trecut de Viorica Dancila.

Georgeta Bumbac, funcţionar public de peste 20 de ani, a fost promovată de Viorica Dăncilă şi, înainte că PNL să o revoce din funcţiile ocupate la Ministerul Transporturilor, avea funcții în trei consilii de administraţie, din care două „grele”, adică bine remunerate: la Compania de Drumuri (CNAIR), la Compania Aeroporturi Bucureşti (CNAB) şi la Administraţia Canale Navigabile.

Georgeta Bumbac, fina baronului PSD Felix Stroe, a fost numită de liberali administrator la Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti, noua conducere de la Transporturi schimbând, cu o excepţie, întreg Consiliul de Administraţie al CNAB. Georgeta Bumbac, funcţionar public de peste 20 de ani, şi trecută pe la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazu” .

Baronul PSD Felix Stroe

A fost promovată de Viorica Dăncilă şi, înainte că PNL să o revoce din funcţiile ocupate la Ministerul Transporturilor, avea funcții în trei consilii de administraţie, din care două„grele”, adică bine remunerate: la Compania de Drumuri (CNAIR), la Compania Aeroporturi Bucureşti (CNAB) şi la Administraţia Canale Navigabile.

Declaraţia de avere din mai 2020, din funcţia de secretar general al Ministerului Sănătăţii, arată veniturile anuale obţinute: 132 mii lei de la Ministerul Sănătăţii, 81.620 lei de la CNAIR, 83.852 lei de la CNAB şi „doar” 45.624 lei de la Canale Navigabile.

A absolvit Academia Națională de Informații în 2015.

Ea a absolvit Colegiul National de Informații în 2015. Între timp, conducerea SRI a suspendat colegiul și a dispus retragerea diplomelor care nu au fost dobândite în mod corect, după numeroase sesizări ale presei legate de modul în care unii cursanți au absolvit instituția.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.