Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

PNL, pe un butoi de pulbere. Orban mută în scandalul PNL Timișoara: Îmi rezerv dreptul de a anula alegerile…

Actualul președinte al PNL a reacționat în scandalul alegerilor din PNL din Timișoara. Ludovic Orban a subliniat că își rezervă „dreptul de a anula alegerile” care, mai transmiste președintele Camerei Deputaților, au încălcat normele PNL.

Orban s-a lansat într-un val de atacuri la adresa unor lideri PNL și a precizat că au fost „încălcări grosolane ale democrației”. Amintim că la Timișoara mai mulți membri ai partidului au acuzat că nu au fost lăsați să intre pentru a vota, iar totul a culminat cu încăierări între membrii PNL și forțele de ordine, care au motivat decizia că aceștia nu sunt pe liste.

În acest sens, Ludovic Orban a precizat că în calitate de președinte al PNL își rezervă dreptul de a anula alegerile, el acuzând că acestea au fost viciate și nu s-a respectat statutul PNL.

„Condamn public încălcările grosolane ale democrației interne săvârșite la PNL Timișoara de Alin Nica, Dănuț Groza, Alina Gorghiu și Bogdan Ghelbere. Le-am transmis înainte de conferința pentru alegerea conducerii organizației o adresă prin care le-am solicitat să respecte întocmai prevederile Statutului Partidului Național Liberal.

Totodată, le-am comunicat situația oficială a membrilor PNL la 31 decembrie 2020 și i-am avertizat că orice îngrădire a dreptului de vot a membrilor partidului poate conduce la sancțiuni îndreptate împotriva celor care au împiedicat membrii în drept ai PNL să-și exprime opțiunea, precum și la anularea alegerilor grav viciate prin aceste demersuri.

În calitate de președinte al Partidului Național Liberal, având obligația statutară de a veghea la respectarea Statutului partidului și de a garanta aplicarea acestuia, îmi rezerv dreptul de a acționa în conformitate cu prevederile statutare pentru sancționarea celor vinovați, precum și pentru anularea alegerilor de la Timișoara, desfășurate cu încălcarea normelor impuse de Statutul PNL și de deciziile organismelor de conducere ale PNL”, a transmis Ludovic Orban.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.