Editoriale

Poetul Iohannis și curvele: Unele curve din presă au ținut la tine, dar nu a fost de ajuns. Ca un bordel să prospere, primul client trebuie să aibă o supremație efemeră.

Poetul Iohannis și curvele: Unele curve din presă au ținut la tine, dar nu a fost de ajuns. Pentru ca un bordel să prospere, primul client, intotdeuna, trebuie să aibă o supremație efemeră…

Sacii negri de la Spitalul Universitar nu i-au speriat pe români ca imaginile cu morții din Italia, prezentate în martie 2020. Mai sunt caraghioși măreți care spun că virusul e doar o răceală.

În cuvinte simple, acceptate și de creștini și de atei, le transmit că nu e bine să provoci soarta. Încă n-am atins Everestul epidemic, dar românii au mereu soluții. După Everestul epidemic va urma Cosmosul epidemic.

Noi batem mereu recorduri și Recorder. E vorba despre acel site de jurnalism independent care trăiește sub sigla Donați aici! Și pentru că n-a vrut să strice acuratețea pe niște fraieri ca noi, Recorder a dublat multe sume legate de investițiile BOR. Dar parțial eclozații care au văzut filmul nu s-au supărat. Trotinetiștii ar fi în stare să dărâme și Bisericile în care au fost botezați fără acordul lor.

Mă, copii, dacă tot încercați să faceți un ban, să vă învețe nenea o șmecherie! Ați auzit de Macedonski? Nu, fiindcă literatura a început, pentru voi, cu Mircea Cărtărescu. Macedonski a vrut să scoată o revistă și pe o pagină să treacă numele ultimilor morți din București, iar în dreptul lor să scrie „s-au tratat cu doctorii cutare și cutare. Ca să nu-și vadă numele lângă pacienți, medicii ar fi trebuit să cotizeze.

PRO TV: Azi au murit de Covid 561 de români. Pierderea lor echivalează cu prăbușirea a 32 de avioane. Raportul e stupid nu doar pe fondul tragediei, ci și din punct de vedere aritmetic. Înseamnă că într-un avion zboară 17 – 18 oameni. Și-au cumpărat toți românii avioane particulare?

Dacă tot facem comparații tâmpite, atunci aș putea să scriu și eu că, pe lângă spitalele care au ars, „Colectiv” a fost un film de protecție a muncii. Tot la PRO TV am văzut un reportaj în care era cobzărit Năsui pentru că a vrut să dea afară nu știu câți bugetofagi din Ministerul Economiei. Ăia n-ar fi trebuit angajați, dar sunt cu zece clase peste Generația Gadget. Decât useriștii e mai bună și inerția.

Iohannis ne-a vorbit despre inimile de români care au pierdut bătălia cu acest virus ucigaș. Poetule, poetule, dă-te jos din universul intrasideral! Și ascultă cum te înjură cei care te lăudau! Unele curve din presă au ținut la tine, dar nu a fost de ajuns. Pentru ca un bordel să prospere, primul client, intotdeauna, trebuie să aibă o supremație efemeră…LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.