joi 18 octombrie 2018 6:38 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Poliția a DESCINS în FORȚĂ! Mai mulți JURNALIȘTI au fost ARESTAȚI. Printre ei se numără și un CUNOSCUT redactor-șef
Adpres Market

Poliția a DESCINS în FORȚĂ! Mai mulți JURNALIȘTI au fost ARESTAȚI. Printre ei se numără și un CUNOSCUT redactor-șef

AdpresFM - Radio Online Stations  

Autorităţile din fosta republică sovietică Belarus l-au reţinut pe redactorul şef al agenţiei de presă independente BelaPAN, Irina Levşina, a informat joi presa rusă, relatează dpa.

Irina Levşina şi alţi jurnalişti au fost arestaţi în ultimele zile pe motiv ar utiliza, fără abonament, informaţii ale agenţiei de presă BelTA, controlată de stat. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă pedepse de până la doi ani de închisoare, conform unui comunicat al anchetatorilor federali din Belarus, notează Agerpres. Printre jurnaliştii reţinuţi se numără şi Pavel Bîkowski, corespondentul în Belarus pentru serviciul în limba rusă al postului de radio german Deutsche Welle, potrivit unei liste publicate de Asociaţia Jurnaliştilor din Belarus. Mai mulţi jurnalişti care se află în custodie sunt angajaţi ai site-ului de informaţii Tut.by. Alţi jurnalişti au fost chestionaţi şi apoi eliberaţi.

Organizaţia pentru Securitate şi Cooperare în Europa (OSCE) a cerut eliberarea imediată a jurnaliştilor, afirmând că arestările „provoacă îngrijorări serioase cu privire la respectul faţă de mass-media independentă din Belarus”.

Articolul Poliția a DESCINS în FORȚĂ! Mai mulți JURNALIȘTI au fost ARESTAȚI. Printre ei se numără și un CUNOSCUT redactor-șef apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com