miercuri 26 septembrie 2018 7:48 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Poliția Capitalei: Polițistul decedat în accidentul de motocicletă era în coloana vicepremierului Oprea
Adpres Market
politist-mort-accident1

Poliția Capitalei: Polițistul decedat în accidentul de motocicletă era în coloana vicepremierului Oprea

AdpresFM - Radio Online Stations  

Poliția Capitalei a anunțat, joi, că polițistul care a decedat marți în urma unui accident de motocicletă se afla în coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea.

politist-mort-accident1

Potrivit sursei citate, polițistul Bogdan Cosmin Gigină se afla în exercitarea atribuțiunilor de serviciu specifice poliției rutiere, conform reglementărilor legale în domeniu, fiind angrenat în dispozitivul mobil și fix de fluidizare a traficului rutier în București, asigurând deplasarea în siguranță a coloanei oficiale, precum și a celorlalți participanți la trafic.

“Coloana oficială a viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, de care demnitarul beneficia în condițiile legii, se deplasa cu o viteză adaptată la condițiile meteo și de trafic existente, pe traseul Băneasa — P-ța. Presei Libere — Arcul de Triumf — P-ța. Charles de Gaulle — P-ța. Victoriei — Bd. Uranus — str. Știrbei Vodă, după ce acesta participase la o activitate în cadrul unei instituții din domeniul securității și ordinii publice. Imediat după producerea accidentului, coloana oficială s-a oprit la fața locului și au fost dispuse măsuri pentru mobilizarea echipajelor medicale în vederea acordării primului-ajutor, polițistul fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgență București”, precizează un comunicat al Poliției Capitalei.

Ministrul Afacerilor Interne a comunicat cu secretarul de stat Raed Arafat și cu ceilalți decidenți din conducerea MAI pentru intervenția de urgență a echipajelor SMURD și informarea permanentă în legătură cu evoluția situației. S-a ținut legătura cu echipajele SMURD și cu Spitalul Universitar, iar ministrul de Interne a fost permanent informat, arată sursa citată.

La locul producerii accidentului existau elemente de semnalizare a lucrării, dar cu privire la modul în care erau amplasate, dacă respectau sau nu normativele legale, urmează a se stabili pe parcursul anchetei aflate în instrumentarea Parchetului de pe lângă Tribunalul București, se mai precizează în comunicat.

Poliția Capitalei menționează că toate circumstanțele producerii accidentului fac în prezent obiectul unui dosar penal aflat în competența procurorilor.

“Întregul colectiv al Poliției Capitalei este alături de familia lui Bogdan Cosmin Gigină”, arată reprezentanții Poliției Capitalei.

AGERPRES

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com