luni 24 septembrie 2018 8:10 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / POLITIA este INGENUNCHEATA in acest moment! COLEGII POLITISTI ai PEDOFILULUI sunt nauciti! Noi DETALII SOCANTE din biografia DEZAXATULUI
Adpres Market

POLITIA este INGENUNCHEATA in acest moment! COLEGII POLITISTI ai PEDOFILULUI sunt nauciti! Noi DETALII SOCANTE din biografia DEZAXATULUI

AdpresFM - Radio Online Stations  

Pedofilul care a agresat, vineri dimineață, doi copii în lift, într-un bloc din cartierul Drumul Taberei, din Capitală, a fost prins de polițiști. Bărbatul, care lucra în cadrul Brigăzii Rutiere, și-a recunoscut faptele.

Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (SNPPC), a declarat că individul a fost jandarm, fiind transferat la Rutieră în 2010.

Bărbatul este căsătorit și are doi copii. Poliția Capitalei a deschis, de asemenea, o anchetă internă.
Coarnă s-a declarat şocat şi a recunoscut că nu se aştepta ca pedofilul să fie poliţist.

„Suntem năuciţi, nu credeam că putem avea în rândul nostru pedofili, e ceva de domeniul fantasticului. Vă mărturisesc că sunt blocat, nu credeam că aşa ceva se poate. Ce încredere să mai ai în poliţie când vezi astfel de oameni?

Acest om trebuie să dispară! Nu m-am gândit niciun moment că poate să fie poliţist.

A venit de la jandarmi, în 2010, e căsătorit cu doi copii. Se pare că mai are o infracţiune în 2015.

Această faptă e oribilă, anulează munca de 10 – 15 ani.

Testarea se face la 3 ani sau ori de câte ori situaţia o impune., când psihologul consideră că anumite componente de comportament cer investigaţii.

Trebuie să analizăm în profunzime de ce acest individ a reuşit să rămână în sistem atâta timp. Mai ales că mai avem o faptă în 2015 care a rămas neelucidată. Acel dosar a rămas cu autor necunoscut, era şoferul unui şef se serviciu.

Poliţia este îngenunchiată în acest moment.

Bărbatul a fost adus la audieri, şi-a recunoscut fapta. Nu ştiu exact ce a spus în declaraţie, presupun că există o legătură cu fapta din 2015.

Când vorbim despre pedofilie, e singurul caz pe care îl ştiu. Cred că trebuie să schimbăm ceva, să învăţăm. Ministerul de Interne să îşi pună mintea la contribuţie şi să creeze acel climat…”, a mărturisit Coarnă.

Sursa:observator.tv

Post-ul POLITIA este INGENUNCHEATA in acest moment! COLEGII POLITISTI ai PEDOFILULUI sunt nauciti! Noi DETALII SOCANTE din biografia DEZAXATULUI apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com