Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Politicianul scoțian care a spus «Cerşetorii români sunt toţi graşi ca nişte porci bine hrăniţi» o dă la-ntors

 

Un politician scoțian, fost boxer, își revizuiește declarația: «Cerşetorii români sunt toţi graşi ca nişte porci bine hrăniţi»
Alex Arthur este unul dintre cei mai apreciaţi foşti sportivi din Scoţia, iar cariera sa a fost încununată cu un titlu de campion mondial WBO la categoria super-pană, în 2008.

Relativ recent, fostul boxer a intrat în politică, și urmează să candideze din partea noului partid pro-independenţă al fostului premier scoţian Alex Salmond, iar încercarea de a-și curăța imaginea publică de păcatele din trecut e una absolut necesară.

Arthur a intrat în atenţia scoţienilor cu două afirmaţii care au stârnit discuţii.

Mai întâi, i-a luat în colimator pe cetățenii români, despre care a spus că sunt cerşetori şi că sunt graşi ca porcii.

Potrivit Daily Record, el a scris anul trecut că: ”Cerşetorilor români din Edinburgh nu le este foame! Tocmai am trecut pe lângă ei, TOŢI sunt graşi ca nişte porci bine hrăniţi!”

Scoţianul a revenit acum şi şi-a cerut scuze, mai notează sursa citată. elm a spus că are prietenin români, și-i pare rău.Ideea ar fi că nu toți românii sunt grași ca niște porci. Să înțelegem  că doar unii?!

Mai mult pe 3Dots.ro

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.