Actualitate

Poliție Locală Târgoviște și-a închis mesageria paginii de Facebook din cauza mesajelor „inadecvate”

Poliția Locală Târgoviște și-a închis începând de miercuri mesageria paginii de Facebook din cauza numeroaselor mesaje „inadecvate” primite la diverse ore ale zilei, oamenii fiind sfătuiți să sune la dispeceratul instituției dacă vor să facă sesizări.

Reprezentanții Poliției Locale Târgoviște au anunțat că mesageria paginii de Facebook a fost închisă începând de miercuri.

Aceștia arată într-un comunicat de presă că decizia a fost luată din cauza „multitudinii de mesaje inadecvate primite la diverse ore din zi și din noapte” și le cer locuitorilor orașului să sune la dispeceratul instituției, dacă vor să facă sesizări.

„Vă informăm totodată, că începând de astăzi ( miercuri n.r.) mesageria paginii de Facebook va fi închisă din cauza multitudinii de mesaje inadecvate primite la diverse ore din zi și din noapte. Având în vedere numărul mare de sesizări primite pe pagina de Facebook (Poliția Locală Târgoviște) a instituției noastre, dar și prin poșta electronică, vă solicităm, în cazul unor reclamații ce necesită intervenția imediată, să apelați Dispeceratul Poliției Locale”, se arată în comunicatul de presă.

Poliția Locală Târgoviște este o instituție subordonată autorităților locale.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Adpres Media

Interzisa copierea sau modificarea continutului.