Anchete

Politist: Recent eliberat din penitenciar, un bărbat din Huși se plimba în uniformă de polițist chiar prin fața sediului Poliției din oraș.

Un tânăr din Huși, proaspăt eliberat din penitenciar, a fost surprins în timp ce se plimba prin oraș îmbrăcat cu o uniformă de polițist, chiar prin fața sediului poliției din oraș. Individul are chiar și o legitimație de angajat MAI.

Tânărul de 29 de ani a fost recent eliberat din penitenciar, unde a ispășit o pedeapsă pentru amenințare și furt calificat. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-și facă rost de o uniformă de polițist, pe care a îmbrăcat-o și a început să patruleze prin oraș, chiar prin fața sediului Poliției Huși, scrie Vremea Nouă, potrivit Știrilor ProTV.

Bărbatul este cunoscut pentru faptul că își însușește uniformele unor profesii

Individul și-a confecționat chiar și o legitimație de polițist, oamenii legii verificînd acum dacă s-a folosit până acum de această calitate. Bărbatul este cunoscut pentru faptul că își însușește uniformele unor profesii, fiind văzut de-a lungul timpului îmbrăcat în ambulanțier și chiar doctor.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.