Anchete

Galati: Poliţiştii au găsit un copil de 5 ani, singur şi dezorientat; se fac cercetări pentru identificarea acestuia.

Într-o zonă aglomerată a municipiului Galaţi, poliţiştii au găsit, joi, un copil de 5 ani, dezorientat şi care nu a putut să ofere detalii despre domiciliu, rude sau nume, precizează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Conform acestuia, poliţiştii au fost anumţaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un minor cu vârsta de circa 5 ani a fost găsit singur, dezorientat, pe strada Siderurgiştilor, în faţa clădirii cunoscută sub numele de „Casa Roşie”, din municipiul Galaţi.

Astfel, la faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 Galaţi, care a remarcat faptul că cele sesizate sunt adevărate. Copilul a fost preluat de poliţie şi se fac cercetări în vederea stabilirii identităţii acestuia, pentru că nu a ştiut să spună unde locueşte, cum a ajuns în acel loc sau cine sunt părinţii săi.

Acesta a menţionat doar că numele lui este  Ianis.

Semnalmentele micuţului sunt, aproximativ 105 centimetri înălţime, greutatea circa de 17 kilograme, îmbrăcat cu un pantalon scurt raiat de culoare gri, un tricou alb cu imprimeuri albastre cu inscripţia „78”, încălţat cu pantofi sport.

Aşadar, oricine poate da detalii în legătură cu acest minor este rugat să sune sau să se deplasaze la cea mai apropiată unitate de poliţie.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.