miercuri 19 septembrie 2018 8:37 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Polițiștii brazilieni au reținut un șoricel care transporta droguri
Adpres Market
soricei

Polițiștii brazilieni au reținut un șoricel care transporta droguri

AdpresFM - Radio Online Stations  

soricei

Polițiști brazilieni au descoperit în cursul unei inspecții într-o închisoare din statul amazonian Tocantins (nordul Braziliei) că deținuții dresaseră un șoricel să transporte droguri dintr-un pavilion în altul.

„Șoricelul era atât de ascultător încât se lăsa chiar și mângâiat pe cap”, a declarat Gean Carlos Gomes, director al închisorii Barra da Grota din Araguaina.

Vinerea trecută, la inspecția de rutină efectuată în închisoarea care deține trei pavilioane cu 329 de deținuți, atenția inspectorilor a fost atrasă de un șoricel care avea legată de coadă o sfoară lungă, arată Gomes.

„Urmărindu-l, agenții au descoperit că mergea de la pavilionul A la pavilionul C. Deținuții legau sfoara de coada șoarecelui și îl foloseau să transporte droguri și alte obiecte”, a declarat directorul închisorii. “Când rozătorul ajungea la destinație, deținuții îl luau și trăgeau sfoara cu obiectele”, a adăugat el. În cursul inspecției, polițiștii au confiscat 29 de doze de marijuana și 23 de cocaină.

Vor fi analizate imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a afla cine este proprietarul șoarecelui. Acesta a fost eliberat în vegetația din jurul închisorii, în pofida implicării sale în faptele ilegale.

sursa : independent.md

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com