luni 24 septembrie 2018 11:16 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Ponta, laude pentru Băsescu | „Oamenii preferă stăpânul, nu marioneta”
Adpres Market
ponta-tariceanu

Ponta, laude pentru Băsescu | „Oamenii preferă stăpânul, nu marioneta”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Din postura de simplu membru PSD și șef al Guvernului trimis în judecată, Victor Ponta pare să-și fi schimbat viziunea despre adeversarul său politic Traian Băsescu. După ce a încercat fără succes să îl demită în 2012 din funcția de președinte, Ponta spune acum că Băsescu este singura voce puternică din opoziție.

Comentariul lui Ponta vine în contextul recentei înscrieri a lui Traian Băsescu în PMP. Ex-președintele anunțase că va face opoziție însă nu a spus dacă va candida pentru o funcție în partid.

Acum, Ponta îl laudă pe Ponta pentru a-i lovi pe liderii liberalilor, despre care spune că sunt „marionete”.

Chemaţi-l pe Băsescu la dvs. în emisiune să vedeţi câtă audienţă face. Chemaţi-i şi pe Gorghiu, Blaga şi Predoiu să vedeţi că nu se uită nimeni la ei. Sunt conştient că din punct de vedere politic avem un adversar puternic. Ceilalţi sunt aşa fantome (…) Alţii aşteaptă să-i aducă altcineva la guvernare. Deocamdată eu nu văd decât un singur adversar puternic.(…) Nu e vina mea că în opoziţie sunt doar nişte holograme. Ceilalţi sunt nişte marionete”, a spus premierul la România TV.

„E necinstit, el a făcut mult rău României şi va face în continuare. Dar asta nu înseamnă să nu constat că atunci când are ceva de spus oamenii îl aud şi când vorbesc liderii opoziţiei nici nu ştiu cine sunt (…) Oamenii preferă stăpânul, nu marioneta„, a mai spus fostul șef la PSD.

Referitor la zvonurile privind remaniere unor miniștri, Ponta a fost evaziv, afirmând doar că sunt făcute evaluări tot timpul și că „atât timp cât guvernul e performant lucrurile sunt absolut în regulă”.

Premierul a mai spus că vineri va avea loc o ședință a Guvernului pe tema rectificării bugetare, unde se vor adopta o serie de măriri de salarii în sectorul bugetar, inclusiv pentru medici și profesori.

El a mai spus că sunt șanse ca unele tăieri de taxe să intre în vigoare de anul viitor.

sursa: paginadepolitica.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com