Jurnal Intim

Poveste cu iz Freudian: Dupa ce a pierdut un pariu sexual pus cu sora sa vitrega, o americanca de 20 de ani s-a maritat cu tatal ei biologic.

Situație halucinantă în Statele Unite ale Americii. O femeie s-a căsătorit cu propriul ei tată, iar acest lucru a scandalizat un întreg mapamond. De ce a luat această decizie și rol a avut sora femeii în toată această poveste.

Cine este tânăra care s-a căsătorit cu tatăl ei
Atunci când credeai că le-ai auzit pe toate, iată că un nou caz halucinant a scandalizat presa internațională. O tânără americancă s-a căsătorit cu propriul ei tată, după ce a pierdut un pariu sexual cu sora sa. 

Deși pare scenariu desprins dintr-un film de blockbuster, situația este cât se poate de reală. Samantha Kershner, o tânără în vârstă de numai 20 de ani, a făcut un pariu cu sora ei, pe care se pare că l-ar fi pierdut.

Femeia nu a stat deloc pe gânduri și a acceptat deîndată să pornească în căutarea tatălui său, cel care o abandonase la naștere. În momentul în care i-a dat de urmă, Samantha i-a făcut propunerea părintelui său care nu s-a opus, ci din contră, a acceptat pe loc să se cunune cu propria lui fiică.

Povestea cu iz freudian a devenit din ce în ce mai complicată atunci când Samantha a început să dezvolte sentimente puternice față de tatăl ei, Travis Fieldgrove, unele care depășeau cu mult bariera unei relații obișnuite între un părinte și copilul său.

Reținuți de poliție, cei doi soți au negat că ar fi înrudiți
Sentimentele amoroase au crescut până în punctul în care tânăra de 20 de ani nu și-a mai închipuit viața fără soțul ei. Cazul controversat a atras atenția oamenilor legii, care au fost de-a dreptul șocați de mariajul celor doi.

Odată ce proaspeții însurăței au încălcat legea, procurorii vigilenți nu au putut trece cu vederea și l-au reținut pe Travis, soțul și tatăl tinerei Samantha, și l-au dus la secție unde a fost audiat. Deși, inițial, cei doi au negat că ar fi rude, în urma rezultatelor testelor ADN a reieșit negru pe alb faptul că a avut loc un incest, iar Samantha este fiica biologică a propriului său soț.

Polițiștii americani l-au arestat pe bărbat și l-au condamnat la doi ani de închisoare. Travis a fost trimis în spatele gratiilor, acolo unde-și ispășește pedeapsa. Polițiștii au spus că infatuarea Samanthei pentru tatăl ei a provenit dintr-o competiție geloasă cu sora ei vitregă în privința cine ar putea face sex cu tatăl lor, notează jurnaliștii de la Daily Mirror.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.