miercuri 21 noiembrie 2018 3:49 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Buzz / Poveste reala cu invataminte pentru o viata! “Noi nu deservim orice gunoi”
Adpres Market

Poveste reala cu invataminte pentru o viata! “Noi nu deservim orice gunoi”

AdpresFM - Radio Online Stations  

All for Romania
All for Romania – Stiri din Romania si Diaspora

„Vreau să vă povestesc o situație la care am fost martor. Aseară, întorcându-mă de la serviciu, mergeam pe bulevard și am intrat într-o cafenea să-mi cumpăr o cafea. La casă nu era rând mare (în față mea era o bătrână care se vedea că este săracă sau vagabondă, doi tineri, un bărbat mai în vârstă și eu). Bătrâna a spus barman-ului că a înghețat și a cerut un pahar cu apă fierbinte.

Am crezut că, barman-ul o va da afară, dar am greșit. El i-a pregătit un ceai, un pachet cu diferite copturi, o bucată de pâine și a condus-o la una din mesele localului. Și i-a spus să aștepte un pic, în câteva minute o va servi și cu o supă. Bătrâna a început să plângă de fericire.

Din motiv că aceasta a durat ceva timp, tinerii care stăteau în rând după bătrână au început să facă gălăgie, reproșau barman-ului că într-un local din centrul orașului nu trebuie să intre și să fie deserviți toți vagabonzii și gunoaiele.

Când a ajuns rândul celor doi să fie deserviți, barman-ul i-a ignorat și a început să primească comanda de la domnul din spatele lor. Băieții s-au indignat mult, iar barman-ul le-a răspuns pe scurt: „noi nu deservim orice gunoi”.

Trebuia să fi văzut fețele celor doi. Cu înjurături și țipete au cerut să vorbească cu managerul localului. Acesta din urmă a susținut poziția barman-ului și le-a cerut să nu mai vină în acel local.”

sursa: eustiu.com

Poveste reala cu invataminte pentru o viata! “Noi nu deservim orice gunoi”
Editor

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com