Social Media

Povestea gemenelor care împart acelaşi bărbat, inclusiv în dormitor. Dezvăluirile lor au şocat o întreagă lume

Povestea gemenelor care împart acelaşi bărbat, inclusiv în dormitor, a şocat o lume întreagă. Impresionta poveste de viaţă a ieşit la iveală după ce ele au recunoscut că nu sunt geloase una pe alta şi, mai mult de atât, caută să facă totul împreună. Împreună…în 3!

Dacă unele femei sunt extrem de geloase şi nu accepta nici în ruptul capului să-şi împartă bărbatul iubit cu altele, gemenele speciale din Perth, Australia, sunt de-a dreptul permisive.

Cele două femei, gemene identice, nu se supără nici atunci când împart acelaşi bărbat şi uite aşa au ajuns într-o situaţie pe care nu de multe ori în viaţa ne este dat să o întâlnim. Mai exact, Anna şi Lucy DeCinque, îl împart pe Ben Byrne, bărbatul din viaţa lor, în vârstă de 39 de ani. Mai mult de atât, cele două surori îşi doresc din toată inima să rămână însărcinate cu el, în acelaşi timp.

Fac amor cu acelaşi bărbat
Pentru că fac totul împreună şi pentru că nu se pot dezlipi de bărbatul iubit, cuplul ciudat format din cele 3 persoane a decis să doarmă într-un pat uriaş, suficient pentru toată lumea.

Potrivit informaţiilor din presă internaţională, cei trei locuiesc în casa gemenelor, alături de mama acestora, care nu considera nimic ciudat în relaţia fiicelor sale cu acelaşi bărbat.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.