Jurnal Intim

Povestea neobişnuită a unui cuplu din Statele Unite. S-au cunoscut pe când ea avea doar 16 ani, iar el 50

Povestea neobişnuită a unui cuplu din Statele Unite a făcut vâlvă în presa de peste ocean. S-au cunoscut pe când ea avea doar 16 ani, iar el 50, şi, spun cei doi, că a fost dragoste la prima vedere. Chiar dacă actorul Doug Hutchinson, căci despre el este vorba, şi-a dat seama că fata este minoră, relaţia lor a evoluat şi au ajuns chiar şi la căsătorie.

Povestea neobişnuită a unui cuplu din Statele Unite

S-au cunoscut pe când ea avea doar 16 ani, iar el 50. A fost dragoste la prima… convorbire, căci cei doi s-au cuplat pe Internet. După şase luni în care s-au cunoscut online, cei doi au decis să se întâlnească faţă-n faţă. Acela a fost şi momentul în care actorul Doug Hutchinson a aflat că tânăra era de fapt… minoră. Relaţia lor a evoluat încetul cu încetul şi au ajuns chiar şi la căsătorie.

Courtney şi Doug s-au plăcut instant, iar relaţia lor a evoluat natural. După ce adolescenta a primit binecuvântarea părinţilor, s-a mutat cu actorul american. Căsătoria neobişnuită a celor doi a fost subiect de discuţie în toate tabloidele din lume.

Atenţia pe care a atras-o asupra sa a propulsat-o pe Courtney în câteva emisiuni de tip reality-show. Aşa se face că a fost distribuită în proiecte precum „Good Morning, America”, E!News sau Vh1 Couples Therapy.

În toţi aceşti ani, starleta a apelat la mai multe intervenţii chirurgicale, aspectul ei fizic ajungând total diferit faţă de cel pe care îl afişa la doar 16 ani. Astăzi, are 25 de ani şi are un chip vizibil îmbătrânit şi… chirurgical ajustat.

Din păcate pentru ei, sarcină a încetat din evoluţie la trei luni. Tocmai această tragedie a făcut că relaţia lor să se destrame. În februarie 2017, Courtney şi Doug şi-au anunţat despărţirea finală şi irevocabilă. Divorţul s-a pronunţat, însă, la începutul lui 2019.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.