sâmbătă 18 august 2018 6:29 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Practică INUMANĂ | Mii de prizonieri religioşi din China au avut organele SMULSE în timp ce ei erau în viață pentru a fi vândute „turiștilor de transplant”
Adpres Market
1_5

Practică INUMANĂ | Mii de prizonieri religioşi din China au avut organele SMULSE în timp ce ei erau în viață pentru a fi vândute „turiștilor de transplant”

AdpresFM - Radio Online Stations  

1_5China a recoltat ficatul, rinichiul, corneea şi chiar inima de la zeci de mii de prizonieri religioşi în timp ce aceştia erau încă în viaţă, dar lumea nu acordă atenţie acestui lucru, potrivit unui nou documentar. Avertizăm că imaginile sunt de o cruzime greu de suportat.

Zvonurile comerțului de organe în China au apărut prima dată în 2006, și au fost susținute de avocații pentru drepturile omului, martori și chiar de către medici care recunosc că au efectuat operațiile, potrivit dailymail.co.uk.

Documentarul “Greu de Crezut” ( Hard to Believe) oferă prima examinare susținută  – de ce lumea este atât de dispusă să închidă ochii la „una dintre cele mai catastrofale încălcări ale drepturilor omului în timpul nostru”.

“Ce m-a atras la poveste este că dovada este atât de puternică şi, cu toate astea, abia dacă se vorbeşte despre asta”, a spus regizorul Ken Stone, “Ce am făcut este să explorăm de ce rapoartele şi documentarele au primit atât de puţină atenţie”.

“Un număr de persoane atât de mare a venit cu dovezi atât de puternice, dar acestea sunt constant ignorate”, a mai spus Stone.

Secta spirituală Falun Gong a luat fiinţă în anul 1992 şi, în şapte ani, 100 milioane de oameni s-a alăturat practicii.

Guvernul chinez şi-a manifestat intens ostilitatea faţă de această mişcare, susţinând că ar contraveni normelor comunismului, alocând substanţiale resurse financiare şi umane pentru reprimarea acesteia. Raportul De asemenea, se pare că deţinuţii Falun Gong ucişi de guvernul chinez sunt „materia primă”.

Pe 20 iulie 1999, forţele de securitate au răpit şi reţinut mii de persoane care au fost identificate ca făcând parte dintre liderii Falun Gong.

Acesta a fost începutul unui sistem brutal şi a unei campanii sistematice de a eradica secta printr-o combinaţie de propagandă, impresionism, şi prin reforme care au rezultat deseori prin moartea prizonierilor.

Noul documentar explorează cercetarea jurnalistului de investigație și entuziasta Ethan Gutmann, și o echipă de anchetă canadiană formată dintr-un avocat pentru drepturile omului,  Davis Matas, nomilizat la Premiul Nobel pentru Pace şi Secretarul  de Stat canadian David Kilgour.

Acesta include detalii chinuitoare oferite de la foşti prizonieri Falun Gong și un chirurg care a recunoscut că a smuls cu propriile mâini organe de la persoane care erau în viaţă.

Citiți articolul integral pe evz.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com