Actualitate

Prahova: Bogdan Toader a fost reales preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD

Social democraţii prahoveni l-au reales, joi, în cadrul conferinţei de alegeri, pe Bogdan Toader în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD.

Toader, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean, a fost singurul candidat, el aflându-se la conducerea organizaţiei PSD Prahova din septembrie 2015.

„Am încredere în toţi cei prezenţi în această sală, că se gândesc cum să câştigăm alegerile locale şi stă doar în puterea noastră, în puterea primarilor, consilierilor, în puterea de muncă şi dorinţa de a câştiga aceste alegeri (..). Noi avem cea mai bună echipă, o echipă care ştie să câştige alegerile şi cu siguranţă o vom face peste tot în judeţul Prahova. Şi eu am încredere în această echipă care mi-a acordat această onoare de a vă fi în continuare preşedinte al organizaţiei”, a spus Bogdan Toader, după anunţarea rezultatului alegerilor interne.

Printre cei prezenţi la Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene din Prahova, desfăşurată la Sala Europa a Palatului Administrativ Ploieşti, s-a numărat şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu.

Sursa foto: ziarulincomod.ro

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.