Sport

Premier League: Fotbalist de top de la Manchester City, suspendat după ce a fost acuzat de viol si agresiune sexuala.

Clubul Manchester City a anunţat, joi, că fotbalistul Benjamin Mendy a fost suspendat, el fiind pus sub acuzare pentru viol și agresiune sexuală. Faptele ar fi avut loc în perioada octombrie 2020 – august 2021, iar plângerile au fost depuse de trei persoane care au vârste de peste 16 ani.
Benjamin Mendy

“Benjamin Mendy, în vârstă de 27 de ani, a fost acuzat de patru capete de acuzare de viol și agresiune sexuală. Acuzațiile se referă la trei reclamanți cu vârsta de peste 16 ani și se presupune că ar fi avut loc între octombrie 2020 și august 2021. Mendy a fost arestat preventiv și urmează să fie prezentat Curții Magistraturii din Chester vineri, 27 august. Mendy are dreptul la un proces echitabil”, se arată într-un comunicat al poliției din Cheshire Constabulary.

Manchester City a anunţat că acesta a fost suspendat.

“Manchester City confirmă că în urma faptului că a fost acuzat astăzi de poliție, Benjamin Mendy a fost suspendat, deoarece se află în așteptarea unei anchete. Această problemă face parte dintr-un proces legal, iar clubul nu poate face mai multe comentarii până când procesul se va încheia”, au transmis cei de la Manchester City.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.