vineri 17 august 2018 7:16 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / PREMIERĂ MONDIALĂ. „AISBERG,MOARTE la ORIZONT”Este UNICA FOTOGRAFIE cu AISBERGUL care a SCUFUNDAT vaporul TITANIC
Adpres Market

PREMIERĂ MONDIALĂ. „AISBERG,MOARTE la ORIZONT”Este UNICA FOTOGRAFIE cu AISBERGUL care a SCUFUNDAT vaporul TITANIC

AdpresFM - Radio Online Stations  

Aceasta este unica fotografie cu aisbergul care a reușit să scufunde faimosul vapor Titanic. Cercetătorii au descoperit că vechimea acestui bloc de gheață ar fi undeva în jurul a 100.000 de ani.

Un grup de cercetători care au investigat faimosul aisberg care a scufundat vaporul Titanic, a declarat că blocul de gheață are o vechime de aproximativ 100.000 de ani.

Descoperirea uluitoare a fost făcută după ce cercetătorii au verificat datele despre curenții oceanici și descrierile martorilor din 1912. După ce au petrecut timp cu urmărind cu atenție aisbergul, oamenii de știință cred că acesta provine din zăpada care a căzut acum 100.000 de ani și care a format ghețarii de la sud-vest de Groenlanda.

În anul 1912, Titanicul a lovit partea laterală a aisbergului, acestea măsurând nu mai puțin de 121 metri și cântărind aproape 1,5 milioane de tone. Partea de gheață ieșită la suprafață măsura aproape 30 metri, dar tot aisbergul se crede că ar fi avut în jurul a 518 metri.

Nu ai crede că este o masă semnifictivă de gheaţă care a provocat moartea a peste 1 500 de oameni. Este vorba despre singura poză care arată aisbergul care a scufundat „Titanicul”, realizată în urmă cu un secol şi care este scoasă acum la licitaţie.

Potrivit CNN, autorul acestei poze este şeful stewarzilor, Prinz Adalbert, în dimineaţa zilei de 15 aprilie 1912, la doar câteva ore după ce „RMS Titanic” s-a izbit de aisberg.

Articolul PREMIERĂ MONDIALĂ. „AISBERG,MOARTE la ORIZONT”Este UNICA FOTOGRAFIE cu AISBERGUL care a SCUFUNDAT vaporul TITANIC apare prima dată în ReporterOnline.NET.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com