Actualitate

Premierul Viktor Orban publica harta Ungariei mari si cere Transilvania. Harta care înghite România. Scandal de proportii la nivel international. (Foto)

Dacă în România, cu excepția președintelui țării, nimeni nu a dat semne de mare revoltă la pretențiile ungare, atacurile la hărți ale premierului ungar Viktor Orban sunt sancționate sever de președintele Croației.

Premierul Viktor Orban publica harta Ungariei mari si cere Transilvania

Croația, țară care deține președinția rotativă a Uniunii Europene, și Slovenia au criticat o postare a premierului Ungariei, Viktor Orban, în care era prezentată o hartă a „Ungariei mari”, cu Transilvania, Slovacia și Croația în componența ei.

„Sunt provocări ale celor care știu foarte bine că aceste hărți vor rămâne doar în dulap. Învățați din istorie, dar priviți spre viitor”, a scris pe Facebook președintele Croației, Zoran Milanovic. Politica de la Budapesta se bazează pe sateliții politici din țările vecine, iar în România UDMR are abilitatea de a găsi mereu aliați.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.