vineri 21 septembrie 2018 7:35 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Story / Premii obtinute de elevi din Centrul Alexandru Proca la concursuri internationale si nationale de proiecte de cercetare
Adpres Market

Premii obtinute de elevi din Centrul Alexandru Proca la concursuri internationale si nationale de proiecte de cercetare

AdpresFM - Radio Online Stations  

COMUNICAT DE PRESA

3 echipe ale Centrulului Alexandru Proca pentru Initierea Tinerilor in Cercetarea Stiintifica din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA au obtinut premii la concursuri internationale si nationale de proiecte de cercetare.

Elevul  Cristian Chira a obtinut medalie de bronz la Olimpiada ISEFEST 2018,Tunis, ce s-a desfasurat in perioada 12-17 martie 2018, cu proiectul Microvibrorobots.

Elevul Alexandru Constantin a obtinut locul I la Olimpiada nationala a proiectelor de cercetare – domeniul Biologie, ce s-a desfasurat in martie 2018, Bucuresti, cu calificare la etapa finala pe tara cu proiectul Cercetare in domeniul bionic privind deplasarea prin cili vibratili cu aplicații in  MEMS.

Echipa formată din Bianca Demsorean, Dumitru Feng Yuan, David Peta, a obtinut medalie de bronz la competiția First Step 2018, ce s-a desfasurat in martie 2018, Bucuresti, cu proiectul Aspecte privind electroterapia cu aplicații.

Prin demersurile facute, ICPE-CA isi propune sa identifice excelenta din domeniul cercetarii stiintifice la nivelul elevilor de liceu si, de asemenea, sa construiasca echipe de lucru cu elevi initiati in cercetarea stiintifica.

Cu consideratie,
Gabriela Iosif

313 Splaiul Unirii, Bucharest – Romania
Phone: +40 21 346.72 31 / 308
Fax: +40 21 346 82 99
e-mail: gabriela.iosif@icpe-ca.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com