Actualitate

Presa străină, despre alegerile locale din România: Un barometru pentru alegerile parlamentare din decembrie

alegeri vot 1

Presa străină scrie despre alegerile locale din România, pe care le consideră un test pentru parlamentarele din decembrie. Amânat din iunie, din cauza pandemiei, scrutinul se desfășoară acum în condiții de protecție sanitară, relatează jurnaliștii străini.

Românii își aleg primarii și consilierii locali într-un scrutin cu miză de barometru înaintea alegerilor legislative cruciale din decembrie – scrie agenția France Presse, iar relatarea corespondenților de la București e preluată de mare parte din presa franceză, potrivit stiri.tvr.ro.

Associated Press a realizat un prim reportaj despre alegerile de astăzi din România în Deltă. Mulți alegători au luat vaporul ca să meargă la vot la Sulina, cel mai estic punct al țării – scrie Associated Press. Cum industria de pescuit e aproape la pământ, oamenii speră să-și revină prin turism.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.