Actualitate

Biden va prezenta joi o măsură conform căreia toți angajații guvernamentali au obligația să se vaccineze.

Președintele Joe Biden va prezenta joi o măsură conform căreia toți angajații guvernamentali au obligația să se vaccineze sau să treacă prin testări anti-Covid oricând li se cere. Anunțul va apărea în contextul în care se așteaptă ca Biden să stabilească o serie de măsuri noi în încercarea de a stimula creșterea numărului de vaccinări, deoarece varianta Delta se răspândește rapid în toată țara.

De asemenea, Departamentul Afacerilor Veteranilor va solicita angajaților săi din domeniul sănătății din prima linie să se vaccineze în următoarele două luni. Este în curs de examinare chiar acum, a spus Biden, când a fost întrebat dacă va impune o lege a vaccinării pentru lucrătorii federali. În timp ce detaliile acestor măsuri se află în curs de finalizare, lucrătorilor federali li se va cere să ateste statutul lor de persoane vaccinate sau să se supună testelor regulate.

Sursa a declarat că propunerea va fi aproximativ similară cu ceea ce se implementează în New York. Cerințe suplimentare pentru persoanele nevaccinate ar putea fi adăugate pe măsură ce agențiile se străduiesc să își vaccineze angajații.
Biden nu va impune vaccinarea obligatorie armatei SUA. Cu toate acestea, Biden este probabil să discute modul în care Departamentul Apărării ar putea să abordeze problema pe viitor.

Întrebat dacă crede că noua decizie privind purtarea măștilor, instituită de Centrul SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor, va duce la confuzie pentru americani, Biden a dat vina pe americanii nevaccinați, spunând că, dacă ar fi fost vaccinați, „am fi într-o lume foarte diferită .”

Avem o pandemie și din cauza celor nevaccinați care generează o confuzie enormă.

Și cu cât aflăm mai multe despre acest virus și despre varianța Delta, cu atât mai mult trebuie să fim îngrijorați. Există un singur lucru pe care îl știm sigur, dacă celelalte sute de milioane de oameni s-ar fi vaccinat, am fi într-o lume foarte diferită „, a spus el. Decizia administrației de a impune vaccinarea pentru lucrătorii din domeniul sănătății a fost un demers pentru a-i convinge pe cetățeni să se vaccineze, relatează CNN.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.