Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Preşedintele CCR, Valer Dorneanu, se va plânge forurilor internaţionale pentru declaraţiile premierului

dorneanu unu 1

Preşedintele Curţii Constituţionale, Valer Dorneanu, a declarat, joi, că are în vedere sesizarea Comisiei de la Veneţia, Consiliului Europei şi Asociaţiei Curţilor Constituţionale din Europa în privinţa declaraţiilor premierului Ludovic Orban împotriva CCR, adăugând că în nicio ţară din Europa un prim-ministru nu-şi permite să aibă „asemenea atacuri suburbane la adresa Curţii”, transmite Agerpres.

„Am impresia că prim-ministrul are o altfel de pandemie împotriva Curţii Constituţionale şi a mea personal, incitând opinia publică împotriva acestei importante instituţii”, a spus Valer Dorneanu, la Antena 3.

Premierul Ludovic Orban a atacat calitatea de politruci a unor judecători ai Curţii Constituţionale şi l-a nominalizat pe Valer Dorneanu pentru proveniența sa din PSD și unele direcții pe care le dă Curtea în politica din România. Premierul a spus că trebuie făcut ceva pentru a schimba această Curte aducând aici magistrați merituoși și fără subordonare politică.

C. Zamfir, AMPress

 

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.