Actualitate

Președintele Croației, Milanović: Stop Vaccinării. Croații au fost suficient de vaccinați. Isteria Covid este impinsa de mass-media si globalisti.

Croații au fost suficient de vaccinați și ar trebui să li se permită să accepte riscurile de infectare cu COVID în propriile condiții, potrivit președintelui, informează yournews. Președintele Croatiei Milanović s-a despărțit de majoritatea contemporanilor săi în exprimarea frustrării față de autoritarismul medical și isteria COVID împinsă de mass-media și globaliștii.
Presedintele Croatiei, Zoran Milanović.

Croația este suficient vaccinată, spre deosebire de media UE. Suntem doar la 50 la  sută, a declarat Milanović în declarațiile recente presei. Nu-mi pasă. Suntem suficient de vaccinați și toată lumea știe asta.

Trebuie să știm care este scopul acestei frenezii. Dacă scopul este eradicarea completă a virusului atunci avem un scop. Eu nu am auzit ca acesta să fie scopul. Dacă cineva îmi spune că acesta este scopul îi voi spune că nu este în toate mințile.

Milanović a subliniat că este imposibil să eradicați COVID 

Îmi încep fiecare zi cu CNN și cele câteva canale și mă întreb dacă eu sunt normal sau ei sunt nebuni? Seamănă panică. De la bun început au făcut-o. Nu există viață fără risc, fără posibilitatea de a te îmbolnăvi.

Oamenii se îmbolnăvesc de alte mii de lucruri mai grave și, în timp ce se întâmplă, vorbim despre COVID-19 de un an și jumătate. Milanović spune că a fost inițial îngrijorat de virus și că dorește să abordeze problema pentru primul an, dar este sătul de prostiile care au fost preluate până în 2021.

Abonati-va la canalul Telegram Adpres Media pentru a primi toate stirile.

LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...


Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Interzisa copierea sau modificarea continutului.