Actualitate

Președintele Iohannis anunță: Ce a fost recomandare devine obligatoriu

Președintele Klaus Iohannis a avut o nouă intervenție către națiune de la Cotroceni, după întâlnirea cu premierul și miniștrii Sănătății, Apărării și de Interne. Situația, care este din ce în ce mai complexă, devine și mai complexă dacă nu vom lua măsurile care se impun cu fermitate. Ca atare, președintele a anunțat că toate măsurile anunțate ca fiind  recomandări și altele suplimentare vor deveni obligatorii, de mâine. El a cerut sprijinul armatei pentru a implementa măsurile pe care le pun în aplicare poliția și jandarmeria și care sunt încălcate încă. Se vor introduce noi restricții de circulație. Președintele a cerut măsuri speciale și restricții speciale pentru cei de peste 65 de ani care trebuie apărați, uneori de ei înșiși.

Situația în țară s-a agravat, virusul – prin indisciplina civică – devine tot mai greu de controlat, iar sistemul medical pare a fi primul care cedează, conform oamenilor care lucrează în sistem.

Președintele urmează să aibă un dialog cu managerii de spitale.

Giorgiana Radu, AMPress

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.