luni 24 septembrie 2018 8:28 am
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / Sport / Presedintele lui Dinamo a gasit vinovatii: „Am gresit cand am mers pe mana lui Mutu si Contra!”
Adpres Market

Presedintele lui Dinamo a gasit vinovatii: „Am gresit cand am mers pe mana lui Mutu si Contra!”

AdpresFM - Radio Online Stations  

Alexandru David, presedintele lui Dinamo, pune esecul din aceast sezon pe seama ultimilor doi antrenori.

Oficialul spune ca Mutu, Contra si Vasile Miriuta sunt principalii responsabili pentru situatia sportiva in care a ajuns clubul, dar isi gaseste si el o vina – aceea ca le-a dat celor trei putere prea mare la echipa.

Am gresit pentru ca am mers exclusiv pe mana antrenorului si a directorului general din acea perioada (Contra si Mutu), renuntand la regulile de organizare, care pana atunci functionasera, cu un procent destul de mare de reusita„, a spus David intr-un interviu in Gazeta Sporturilor.

Asa au aparut in ecuatie jucatori ca Albin, ca Bokila, asa l-am dat pe Nistor sau am renuntat la niste jucatori ca Busuladzici sau Bumba.

Alexandru David a explicat si motivul pentru care au plecat jucatori importanti in ultima perioada, ca Anton, Filip, Nedelcearu sau Costache. Miriuta ar fi transmis conducerii ca are un lot suficient de puternic ca echipa sa suporte aceste plecari.

Toate plecarile au fost facute cu acordul antrenorului. Daca nu era de acord, de ce nu a spus public atunci?! Dimpotriva, fiecare plecare era acompaniata de fraze ca: «Avem solutii, Tati…»„, a mai spus David in Gazeta.

The post Presedintele lui Dinamo a gasit vinovatii: „Am gresit cand am mers pe mana lui Mutu si Contra!” appeared first on Sport Total FM.

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com