duminică 18 noiembrie 2018 3:08 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Presiuni asupra unei activiste pentru a nu raporta VIOLUL | Tânăra, sechestrată și AGRESATĂ SEXUAL într-o tabără de refugiați
Adpres Market
rape-victim-555259301

Presiuni asupra unei activiste pentru a nu raporta VIOLUL | Tânăra, sechestrată și AGRESATĂ SEXUAL într-o tabără de refugiați

AdpresFM - Radio Online Stations  

rape-victim-555259301O activistă a unei organizații pentru drepturile omului a fost victima unui viol în grup, comis de mai mulți imigranți sudanezi, în tabăra de refugiați din Ventimiglia, în Italia.
Femeia a fost sechestrată în clădirea dușurilor, iar țipetele sale de ajutor nu au fost auzite de către colegii săi din cauza faptului că violatorii ridicaseră volumul muzicii pe care o ascultau.
Agresiunea sexuală s-a petrecut în urmă cu o lună, dar asupra victimei, o tânără în jurul vârstei de 30 de ani, s-au exercitat presiuni pentru a nu raporta atacul autorităților, pentru a nu dăuna cauzei activiștilor și pentru a nu oferi motive suplimentare celor care se opun libertății de mișcare și acceptării fluxului de refugiați în Europa.
La presiunea comunității locale, tabăra de refugiați de la Ventimiglia, ilegală, a fost evacuată în urmă cu o săptămână cu mare dificultate, și doar după intervenția unui preot local, care a negociat cu refugiații.
express.co.uk

Deasupra oricăror sentimente umanitare, pe care soarta multora dintre refugiați le inspiră, plutește ideea că există cumva un acord la nivelul înalt al politicii europene, prin care Europa pare a fi repopulată cu imigranți.
După ce, numai în urmă cu doi ani, britanicii erau îngroziți de perspectiva unei invazii româno-bulgare în insulă, este surprinzătoare mișcarea cu 180 de grade a mediei occidentale, care trece sub tăcere incidente violente, violuri și alte infracțiuni comise de refugiați.
Singura explicație logică a acestui fenomen poate fi că, în perspectiva îmbătrânirii populației europene se impune ca necesară existența unei noi generații, iar valul de refugiați reprezintă viitoarea forță de muncă, care va susține un strat social de persoane în vârstă în continuă creștere.

sursa: mariustuca.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com