Anchete

Preutesti, Suceava. Impuscati de Politie: Tata si fiu din Suceava, împuscati de politisti, în urma unui scandal în familie. Tatal a amenintat politistii cu un cutit.

Întâmplarea dramatică s-a produs în localitatea suceveană Preuţeşti, duminică seară. Un bărbat de 54 de ani foarte violent, a fost împuşcat de poliţişti, iar, în urma focurilor de armă, un glonţ a ricoşat şi l-a rănit şi pe fiul agresorului.

Potrivit informaţiilor transmise printr-un comunicat citat de adevărul.ro, de Inspectoratul de Poliţie Judean Suceava, la data de 19 decembrie 2021, in jurul orei 21:15 un bărbat de 29 de ani din comuna Preuteşti a sesizat prin SNUAU 112 faptul că tatăl său în vârstă de 54 de ani, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, se manifestă agresiv la adresa sa şi a soţiei sale.

„Patrula de poliţie s-a deplasat operativ la adresa indicată, poliţiştii fiind întâmpinaţi ostentativ de către barbatul de 54 de ani cu un cuţit în mână. I s-a solicitat bărbatului să arunce cuţitul însă acesta nu s-a conformat şi s-a îndreptat ameninţător spre poliţişti. A fost executata somaţia legală şi un foc de avertisment în plan vertical, după care, întrucât agresorul se îndreapta către poliţişti s-au executat focuri de armă asupra sa, fiind rănit în zona unui membru inferior”, au precizat reprezentanții IPJ Suceava în comunicatul citat.

În dinamica acţiunii, un glonț a ricoşat şi în direcţia bărbatului de 29 de ani, atingându-l superficial în zona omoplatului. Au fost solicitate echipaje medicale pentru evaluarea celor doi, fără ca aceştia să prezinte leziuni care să le pună viaţa în pericol.

În urma intervenţiei agresorul a fost imobilizat şi dezarmat de cuţit.

„Activităţile sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz atat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie cât şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj. De asemenea, sub coordonarea unităţii de parchet se efectuează şi cercetări din oficiu si sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului şi asigurării cadrului procedural legal al utilizarii armamentului din dotare”, au mai transmis reprezentanții IPJ Suceava.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.