duminică 19 august 2018 9:14 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / Prima femeie politician ajunsă pe centură | La 10 ani de când Băsescu o trimitea pe Șandru pe centura politicii, un lider de partid povestește cum e viața pe centura capitalei
Adpres Market
gorghiu

Prima femeie politician ajunsă pe centură | La 10 ani de când Băsescu o trimitea pe Șandru pe centura politicii, un lider de partid povestește cum e viața pe centura capitalei

AdpresFM - Radio Online Stations  

gorghiuDupă ce în 2005 Traian Băsescu o trimitea pe Lavinia Șandru pe centura politicii, zece ani mai tărziu, o primă femeie politician a avut curajul să recunoască că e pe centură. De data asta, pe centura Bucureștiului.

Președintele PNL Alina Gorghiu a postat pe pagina sa de socializare un filmulet în care povestește cum e viața pe centura capitalei.

„O să ziceți la un moment dat ca am ceva cu Ponta. N-am nimic cu Ponta. N-am nimic nici cu CNADNR-ul. Însă un vinovat trebuie să existe pentru faptul că de vreo oră și jumătate stau pe amărâta asta de centură a Bucureștiului care e praf și pulbere! Și credeți-mă că orice bucureștean și că orice om care trece pe aici, e în tranzit și rămâne blocat în trafic cu orele, ar prefera să vadă o centură normală și să voteze Guvernul ală 10 – 20 de ani l-a rând. Primul Guvern care va reuși să pună biciul pe CNADNR și să facă centura asta. Sună simplu! Dar se pare că centura e un lucru care complică lucrurile în România și mai ales în București.”, spune Alina Gorghiu.

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com