Social Media

Prima reacție a lui Dan Bursuc după ce Fulgy l-a acuzat că i-ar fi violat sora.

Impresarul maneliştilor Dan Bursuc a reacţionat după acuzaţiile aduse de fiul Clejanilor, potrivit cărora acesta i-ar fi violat sora cu câţiva ani în urmă. În apărarea lui Dan Bursuc a sărit şi Ion Pârnică, cunoscut drept „tăticul” maneliștilor, care susţine că Fulgy face aceste acuzaţii pe fondul consumului de droguri: “I-au mâncat creierul”.

Dan Bursuc i-a dat replica lui Fulgy, care l-a acuzat că i-ar fi violat sora.

Impresarul a ales să nu aibă prea multe comentarii la adresa fiului Clejanilor.
S-a rezumat doar la a spune: ”E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice”.

Regele Barbutului sare în apărarea lui Dan Bursuc:
„Eu l-aș ține într-o pivniță și nu i-aș mai da drumul afară”

În apărarea lui Dan Bursuc a sărit şi „tăticul” maneliștilor sau “Regele barbutului” Ion Pârnică. Acesta a lansat o serie de injurii la adresa lui Fulgy, despre care spune că reacţionează aşa din pricina drogurilor.

“Este un copil drogat care nu ține cont de familia lui și de lumea din jur. E un copil de bani gata, care acum își reneagă familia și pe sora lui. E un tâmpit, căruia drogurile i-au mâncat creierul. Ăsta trebuie neapărat internat într-un ospiciu. Vorbește numai aiureli și tâmpenii. Cum poate să-și facă sora de râs în halul ăsta? Dan Bursuc, dacă ar vrea, ar avea o mie de femei, nu s-ar uita la așa ceva. El vorbește foarte aiurea de părintele lui, de tatăl lui, dar apoi de alte persoane? Trebuie internat până își revine. Până nu ies drogurile din corpul lui, nu are nicio șansă în societate”, a declarat Ion Pârnică pentru cancan.ro

“Regele Barbutului” este de părere că Fulgy i-a adus acele acuzaţii lui Dan Bursuc doar ca să fie vizibil şi ca să câştige bani de pe urma surorii lui.

“E o panaramă care și-a făcut de râs familia. Pe el nu-l interesează că, de fapt, el e un râs. Pe mine mă deranjează foarte tare vorbele pe care le spune acest copil, mai ales că a vorbit urât și de celebrul Dan Bursuc. Ce copil e ăsta, atâta timp cât își face familia de râs? Părinții lui au pornit de jos, au muncit pe brânci. Acum vine ăsta să arunce cu noroi în ei.

Eu l-aș ține într-o pivniță și nu i-aș mai da drumul afară. E un copil care vrea să-și facă un nume pe spatele familiei lui. Ce creier poți să ai dacă îți denigrezi familia? Acum văd că vrea să distrugă și familia lui Dan Bursuc, să-i strice și lui imaginea. În primul rând, Dan Bursuc are copii, nu ar face niciodată ce spune idiotul ăla drogat.

De la droguri, visează milioane. Acum a lovit în sora lui, ia milioane pe sora lui. Creierul lui a fost mâncat de droguri. Eu pe sora lui o cunosc de când era mică. E o fată liniștită, la locul ei, chiar dacă a pățit și ea problema aia cu mașina, cu condusul. Dar e o fată corectă și care își vede lungul nasului. Nu merită ce-i face fratele ei”, a mai spus Ion Pârnică.

 


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.