Social Media

Prima reacţie a mamei care şi-a filmat fiica însărcinată în timp ce este biciuită de iubit. ”Se jucau”

Imaginile cu adolescenta de 15 ani care este bătută de iubitul ei şi, culmea, filmate de propria mamă, au devenit virale în mediul online. Oamenii s-au revoltat şi nu-şi găsesc cuvintele, la fel şi oamenii legii, care au decis să intervină fără ca pe numele agresorului să fie depusă vreo plângere.

Totul s-ar fi întâmplat vineri, chiar de Zua Îndrăgostiţilor, în comuna Horodnic de Sus. În imaginile ajunse în mediul online se vedea foarte clar cum fata de 15 ani, însărcinată în 5 luni, este bătută cu biciul chiar de către iubitul ei, cu patru ani mai mare. Se pare că acesta ar fi fost gelos şi ar fi suspectat-o pe concubina sa că l-ar fi înşelat.

Pentru a o pedepsi, băiatul şi-a pus iubita în genunchi pentru a o lovi cu biciul, dar a obligat-o şi să-şi bage mâinile în jar încins. Fata, supusă, face tot ce îi spune iubitul, pe care nu a avut curajul să-l reclame la Poliţie. La fel şi mama ei, care a filmat scenele oribile.

În plus, mai mult decât atât, fata i-a luat apărarea şi spune că tânărul de 19 ani nu este deloc violent. „Da, vreau să stau cu el. Nu e violent. Până acum nu m-a bătut, ne înțelegem!”, a declarat fata, potrivit Observator.

Se pare că cele două, mamă şi fiică, locuiesc în casa agresorului, iar motivul pentru care nu l-au reclamat a fost acela ca nu cumva tânărul să le dea faraă din casă.

O reacţie în urma celor întâmplate a avut şi mama fetei, femeia care a filmat scenele, aceasta precizând că, de fapt, ei doar se jucau şi că nu este vorba de niciun fel de violenţă.

”Nici bine, nici aşa. ( n.r cum i s-a părut filmarea). Cum să spun. Ei îmi spuneau că se jucau. Eu am întrebat-o pe fată, a zis că se joacă. Eu nu ştiu”, a spus mama fetei, potrivit Observator.tv. Nu de aceeaşi părere au fost şi oamenii legii, care au decis să-l aresteze preventiv pentru 30 de zile pe tânărul agresiv.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.