Dezvaluiri

Primar Sector 2: Radu Mihaiu inchide un centru de vaccinare: Suspiciuni de certificate false. Procurorii au descins la prima ora.

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a anunţat joi, pe pagina sa de socializare, că începând de azi centrul de vaccinare Neghiniţă se închide temporar, după ce autorităţile au demarat o anchetă privind emiterea de certificate false de vaccinare anti-COVID-19.

Deşi în contextul actual e nevoie ca de aer de fiecare centru, suntem forţaţi să întrerupem activitatea pentru o perioadă. Parchetul, împreună cu Poliţia, au descins azi la prima oră pentru a ridica probele de la faţa locului. Acest centru a ridicat o serie de suspiciuni privind certificate false. Am alertat imediat autorităţile abilitate, iar azi s-a confirmat că astfel de cazuri s-au repetat, a declarat Radu Mihaiu.

Edilul USR va dispune schimbarea în integralitate a personalului din această locaţie.

Până când procurorii nu vor finaliza cercetările nu putem risca să mai colaborăm cu nimeni de acolo. Vom schimba întreaga echipă. Iar în cel mai scurt timp vom reporni activitatea în centrul Neghiniţă. Fiindcă e mare nevoie de imunizare în aceste zile.

Toate persoanele programate aici le vom redirecţiona către celelalte centre de vaccinare. La Cora Pantelimon am suplimentat cu un nou flux. La Piaţa Obor vom porni zilele acestea încă două fluxuri. Şi suntem în fază avansată pentru deschiderea unui nou centru la Mega Mall, a adăugat Radu Mihaiu.LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.