Actualitate

Primăria Buzău a montat, în premieră națională, panouri stradale digitalizate de informare publică

Primele panouri digitalizate de informare on-line şi non stop au fost montate miercuri, de către municipalitate, în patru zone din municipiul Buzău – primărie, Gara CFR, Parcul Crâng şi Bazar.

„După ştiinţa mea este o premieră naţională, atât simplii cetăţeni, cât şi turiştii au o imagine completă a oraşului şi judeţului Buzău”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, primarul Constantin Toma.

Edilul a mai declarat că trecătorii au acces permanent la informaţii privind transportul public cu autobuze şi trenuri în Buzău, şi în ţară, precum şi
informaţii importante de la toţi furnizorii de utilităţi şi de la primărie.

„În 2020, primăria va monta încă 41 astfel de echipamente în staţiile de autobuz cele mai aglomerate”, a mai declarat primarul Constantin Toma. Finanţarea este asigurată printr-un proiect cu fonduri europene.

Sursa: News24.ro.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.