Actualitate

Prin ce dramă a trecut Pavel Bartoș

Prin ce dramă a trecut Pavel Bartoș?

Doar familia știa până acum că Pavel Bartoș a trebuit să preia frâiele și să devină bărbatul din familie, după ce tatăl actorului a murit pe când acesta era doar un adolescent.

Moderatorul emisiunii Vocea României avea doar 16 ani atunci când a devenit orfan de tată. Atunci el a trebuit să fie spijin suprrem și capul familiei, astfel că s-a angajat devreme și și-a ajutat mama cum a putut mai mult, mai ales că provine dintr-o familie numeroasă, cu patru copii.

„Tatal meu a murit când eu aveam șaisprezece ani și dintr-odata, a trebuit să devin și mai responsabil. A trebuit să mă angajez. Noi fiind patru copii, mama a ajuns casnică și trebuia să lucrez eu. Ziua eram la școală și seara mergeam să fac zidarie, că ce-aș fi putut face?”
Pavel Bartoș


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...Comment here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.