Adpres Media

Cascada BuciasGrup Plaja Corbu

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

vivacredit.ro


Actualitate

Prințul acuzat de uciderea ursului Arthur cere despăgubiri de 1 milion de euro

printul emanuel

Prințul austriac, acuzat că l-a ucis pe ursul Arthur, a intentat proces ONG-ului Agent Green și cere despăgubiri de 1 milion de euro.

Prințul Dimitrie Sturdza i s-a alăturat prințului Emanuel de Liechtenstein în acest demers și susține că lucrurile care s-au spus despre vânătoare sunt false, notează antena3.ro.

S-a spus că a fost o vânătoare ilegală și că s-ar fi deschis un dosar penal de cercetare pentru braconaj, însă prințul Emanuel a fost la o vânătoare permisă de ministrul Mediului.

A intrat în țară ca un simplu cetățean, a prezentat documentele necesare și, în a doua seară a împușcat ursul.

A doua minciună ar fi cea refeitoare la faptul că ursul Arthur ar fi fost cel mai mare urs din România. Sunt mulți urși care sunt mult mai mari decât Arthur, aspect confirmat și de mulți administratori de fonduri de vânătoare.

Povestea, în viziunea printului Dimitrie Sturdza, pare „trasă de păr”.

Prințul Emanuel de Liechtenstein a spus că, pe vremea lui Ceaușescu, erau între 4.000 – 6.000 de urși, iar acum, numărul lor s-a triplat în anumite locuri.

Din anul 2016, nu mai avem vânătoare în România, iar UE ne spune că ar fi bine să avem între 2.000 – 3.000 de urși în țară, în condițiile în care se depășesc aceste cifre cu aproximativ 9.000 de exemplare.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.