miercuri 15 august 2018 6:40 pm
Download http://bigtheme.net/joomla Free Templates Joomla! 3
Acasa / News / PRISACARIU Aurescu s-a deconspirat | E numai un meschin politruc care-l apără pe Ponta în cazul votului din străinătate
Adpres Market
ponta-aurescu

PRISACARIU Aurescu s-a deconspirat | E numai un meschin politruc care-l apără pe Ponta în cazul votului din străinătate

AdpresFM - Radio Online Stations  

ponta-aurescuLuni, pe 19 octombrie, la aproape un an de la umilința la care au fost supuși de către Ponta românii care au votat în străinătate, va avea primul termen al procesului pe care l-am intentat Ministerului Afacerilor Externe. Un proces necesar, cîtă vreme MAE refuză în continuare să facă publice documentele care arată cine a luat decizia limitării dreptului la vot (ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlățean, sau premierul Victor Ponta?),  cîtă vreme MAE refuză să facă publice și documentele trimise de diplomații români, înainte de alegeri, prin care se estima numărul de alegători (informații pur și simplu aruncate la coș de tandemul Corlățean – Ponta), cîtă vreme MAE refuză să respecte legea.

Toate refuzurile MAE pot fi consternante, ultragiante și altele de gen, dar argumentele care ar justifica (numai în opinia juriștilor din Externe, desigur) lipsa de transparență sînt de-a dreptul scandaloase. Cel mai stupid de sincer argument, însă, oferit de MAE este că jurnalistul (eu, în cazul de față) a cerut informațiile referitoare la votul din străinătate nu ca să informeze publicul, ci ca să-l atace pe Ponta! Iată cum sună formularea MAE: “MAE este ferm în a considera că, în speță, reclamantul nu critică de fapt problema imposibilității sau a limitării exercițiului libertății de exprimare, ci caută validarea unei anume modalități de comunicare a informațiilor solicitate, preferate de acesta (…)“. Extraordinar! Așadar, subtilul și diplomatul Minister al Afacerilor Externe îmi face un proces de intenție de tot căcatul și zice, practic, că eu nu vreau informațiile alea de la MAE pentru că am dreptul la ele, să mă exprim liber, ci pentru că eu vreau să-mi validez „o anume modalitate de comunicare“! Deeeeci, cu alte cuvinte, MAE știe că vreau să-l înjur pe Ponta, nu să informez publicul, așa că nu-mi dă informațiile. Argumentul ăsta e prea tare chiar și pentru țara asta, recunoașteți. 

Continuarea, cu argumentele MAE pe larg, în facsimil, aici.

sursa: prisacariu.ro

Adpres.ro : Adpres Media – Grup Media Target : contact@adpres.ro

AdpresFM - Radio Online Stations  

Play TV Online
Adpres Games - Jocuri Anti Stres


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com