Social Media

Probleme matematice din programa școlară pe care mulți adulți nu le pot rezolva! Vă descurcați?

După absolvirea școlii, mulți scot din viața lor matematica și problemele de logică, dar o fac în zadar! La urma urmei, rezolvarea problemelor simple dezvoltă logica și îmbunătățește memoria operațională, care este atât de necesară pentru a rezolva unele sarcini.

Încercați să rezolvați aceste operații matematice, care la prima vedere par simple, dar dau mari bătăi de cap chiar și adulților. Nu vă grăbiți, aveți timp să vă gândiți! Nu uitați că aceste exerciții le rezolvă copiii la școală!

1. Care este răspunsul corect?

2. Numiți răspunsul corect!

3. Care este soluția corectă?

4. Știți răspunsul corect?

5. Care este răspunsul corect?

6. Știți răspunsul corect?

7. Care este răspunsul corect?

Nu vă grăbiți să dați răspunsurile. Gândiți-vă bine înainte de a răspunde!

Răspunsuri:

1. Răspunsul corect este 26.

2. Răspunsul corect este 24.

3. Răspunsul corect este 7.

4. Răspunsul corect este 26.

5. Răspunsul corect este 3.

6. Răspunsul corect este 5.

7. Răspunsul corect este 56.

Când vine vorba de matematică, uneori chiar și cele mai simple probleme pot pune în dificultate un număr foarte mare de persoane.

Un copil este capabil să rezolve aceste ecuații în doar câteva minute, iar adulților le poate provoca bătăi de cap. Cu siguranță aceste exerciții simple v-au pus mintea în mișcare. Creierul dvs vă va mulțumi deoarece ele dezvoltă gândirea, menține în formă memoria și lărgește orizontul. Este și o modalitate excelentă de a vă distra mult și de a vă controla nivelul de atenție și abilitățile intelectuale!

Împărtășiți-ne cu noi în comentarii câte răspunsuri corecte ați avut. Trimiteți și prietenilor dvs aceste exerciții pentru a le testa inteligența și logica!

The post Probleme matematice din programa școlară pe care mulți adulți nu le pot rezolva! Vă descurcați? appeared first on Fasingur.


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.