Actualitate

Produse expirate și mizerie la un restaurant din centrul Brașovului. Activitatea a fost suspendată

Comisarii de la Protecţia Consumatorului Braşov au suspendat vineri activitatea unui restaurant din zona centrală a oraşului, după ce au găsit produse expirate și mizerie.

Potrivit reprezentanților Comisariatului Județean pentru protecția Consumatorului Brașov, vineri a fost făcut un control la un restaurant din centrul orașului, în urma unei sesizări.

În urma neregulilor găsite activitatea restaurantului a fost suspendată.

„Din păcate s-au descoperit foarte multe nereguli: produse expirate, condiții igienico sanitare necorespunzătoare, cât și alte probleme, fapt care a dus la suspendarea activității acestuia”, au declarat reprezentanții CRPC Brașov.

Aceștia au mai spus că reprezențanții restaurantului au fost chemați la sediul instituiei, cu actele firmei, deoarece există suspiciunea că acesta nu are formele legale de funcționare.

Sursa: News 24 Romania.

Powered by WPeMatico


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.