Actualitate

Profesorul Dulcan: Se poate muri de frică? Sfaturi de viață în epoca fricii

dulcan 2

Trăim o epocă a fricii. Frica de moartea e mai vie ca oricând. Recunoscută sau nu, pandemie a ucis două milioane de oameni pe Terra și e în urcare.  Frica, mai ales la persoanele vulnerabile, vărstnice mai ales, a intrat ăn case.

Frica este adesea paralizantă. Poporul spune despre cineva că a murit de frică. Da, e adevărat, confirmă reputatul profesor. Frica, o spun cercetările medicale confirmate, are un efect negativ asupra noastră, distruge ființa.

Cum o ținem la distanță? Profesorul Dulcan spune că o lectură plăcută, o rugăciune, dacă suntem religioși, o meditație, ne țin departe de frică.

Transformați-o dacă nu în bucurie, măcar în liniște. Retrăiți mental un moment fericit al vieții voastre, aduceți-l aproape. Concluzia marelui profesor este: ”Ucideți frica din voi!”

(Mai multe în cartea Grei ai medicinei românești, editată de AMPress)


LIKE:... Nu uita sa dai LIKE paginii noastre de Facebook Adpres Media daca ti-a placut acest articol, astfel intrand si in comunitatea noastra de cititori, fiind la curent cu toate noutatile care apar pe site. Toate acestea, simplu, la doar un singur Click distanta, apasand butonul de jos...

Lasă un răspuns - parerea ta conteaza...

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Interzisa copierea sau modificarea continutului.